Revizní dvířka do sádrokartonu 400x400x12,5 GKB US zámek

Skladem

1 ks

Vents

5992

Cena vč. DPH: 629 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na

Revizní dvířka do sádrokartonu GKB US rozměru 400 x 400 mm s výplní dvířek SDK o síle 12,5 mm jsou určené pro montáž do sádrokartonové stěny nebo stropu. Rám vyroben z hliníkového profilu s tlačným zámkem pro otrvření i zavření.

Více detailů

Rozměr 460 x 460 mm
Vnitřní rozměr 400 x 400 mm
Materiál hliník + SDK
Barva bílá
Obecná šířka 400 mm
Obecná výška 400 mm

Revizní dvířka, hliníková, pro, WC, koupelnová, stoupaček, stoupačky, servisní, montážní instalační, vnitřní, sádrokartonu, na, sádrokarton, stěny, stropy, SDK, skrytá, maskovací, 40x40, cm, 400x400, mm, zámek

Revizní dvířka DGB US 200x200 jsou určené pro montáž do sádrokartonové stěny nebo stropu. Vhodné pro sádrokartonové desky o síle 12,5 mm. Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům. Vhodné do místností a prostorů s vysokou vlhkostí. Mechanismus otevírání, který zajišťuje bezpečné uzavření. Otevírání zatlačením – otevřít a zavřít (tlakový zámek).

 

Hlavní nosná konstrukce dvířek a rám jsou vyrobeny z hliníkového profilu.osazené sádrokartonovou výplní o síle 12,5mm. Možnost použít dvířka jako pravé i levé. Mezi pohyblivým rámem klapky a pevným rámem je viditelná mezera cca 1,5mm. Uzavírání dvířek je US zámkem. Tento zámek je svojí konstrukcí vhodnější pro použití do příček a pro větší formáty dvířek.

 

Montáž:

 

Revizní dvířka se připevňují na profily samořeznými vruty.Univerzální upevnění na pravou nebo levnou stranu otvoru.

 Dvířka jsou již vybavena čelní sádrokartonovou staranou o patřičném rozměru.

 Z důvodu správného fungování zámků je při montáži potřeba dodržet pravé úhly venkovního rámečku.

 Tyto RD nejsou vhodné pro montáž pod obklady a do koupelen

 rozměr s rámečkem: 460x460

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Recenze

Přejít nahoru