Revizní dvířka do zdiva 600 x 600 x 12,5 GKB US, těsnění

Skladem

1 ks

Vents

6348

Cena vč. DPH: 1 521 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na


Prachotěsná revizní dvířka do zdiva GKB US rozměru 600 x 600 mm s výplní dvířek SDK o síle 12,5 mm jsou určená pro montáž do zdiva, gumové těsnění proti prachu, hliníkový profil s tlačným zámkem pro otrvření i zavření.

Více detailů

Rozměr 600 x 600 mm
Materiál hliník + SDK
Obecná šířka 600 mm
Obecná výška 600 mm

Revizní dvířka, hliníková, se, sádrokartonovou deskou, pro, WC, koupelnová, stoupaček, stoupačky, servisní, montážní instalační, vnitřní, do, zdiva, stěny, stěny, SDK, skrytá, maskovací, s, těsnění, 60x60, cm, 600x600, mm,
 
Revizní dvířka prachotěsná 600x600 osazená profilovaným pryžovým těsněním pro použití do konstrukcí s požadavkem na prachotěsnost, jsou určené pro montáž do zdiva - stěny nebo stropu.

 Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům. Vhodné do místností a prostorů s vysokou prašností a vlhkostí. Mechanismus otevírání, který zajišťuje bezpečné uzavření. Otevírání zatlačením – otevřít a zavřít (tlakový zámek).

 Dvířka se skládají z pevného hliníkového rámu a výklopných hliníkových dvířek, osazené sádrokartonovou deskou GKB 12,5 mm. Mezi vnitřním rámem dvířek a pevným rámem je viditelná mezera cca 1,5mm. Uzavírání dvířek je US zámkem. Tento zámek je svojí konstrukcí vhodnější pro použití do příček a pro větší formáty dvířek.

 Montáž: 

Revizní dvířka se instalují do zdiva ukotvením na hmoždinky (viz přiložený návod). Univerzální upevnění na pravou nebo levnou stranu otvoru.

Dvířka jsou již vybavena čelní sádrokartonovou staranou o patřičném rozměru a profilovaným pryžovým těsněním. Z důvodu správného fungování zámků je při montáži potřeba dodržet pravé úhly venkovního rámečku.
 

Recenze

Přejít nahoru